O nama

EDOPS Solutions

Misija i vizija

Naš cilj je da naš korisnik dobije vrhunsko programsko rešenje koje omogućava praćenje rada, kako sudske prakse, tako i rada sa privrednim društvima. Naša programska rešenja moraju ubrzati svakodnevni rad advokatskih kancelarija i ponuditi podatke koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka, bržeg rešavanja sporova i na taj način osigurati prednost nad konkurencijom. To je naša propusnica za nove buduće projekte.
Image

Zašto odabrati EDOPS

Od mora drugih IT kompanija, zašto odabrati EDOPS?

Detaljnije o nama i našem radu možete videti ovde.
Iako naš rad podrazumeva dinamičnost, istraživanje i konstantno razvijanje novih funkcionalnosti u cilju poboljšanja kvaliteta, mi smo apsolutno posvećeni svakom projektu i korisniku pojedinačno. Trudimo se da uvek izađemo u susret i u potpunosti prilagodimo softverska rešenja svakom korisniku.
U cilju održavanja kvaliteta softverskih rešenja i maksimalnog iskorišćenja njihovih mogućnosti, EDOPS tim pruža tehničku podršku svojim korisnicima 24h tokom cele godine. Ovim postupkom garantujemo kvalitet svog rada.
Znamo koliko je važno biti tačan, jasan i precizan u poslovnom svetu i zato se trudimo da uvek poštujemo sve rokove i zahteve korisnika ispunimo u ugovorenom terminu. Mi cenimo Vas i Vaše vreme i zato je profesionalnost ogledalo EDOPS tima.
Specijalizovano programsko rešenje Advokat expert u sebi sadrži funkcionalnosti koje su potrebne svim advokatskim kancelarijama. Pored toga, a na osnovu dugogodišnjeg iskustva, trudimo se da ispunimo sve dodatne zahteve korisnika u skladu sa njegovim potrebama. Cilj našeg rada je da softversko rešenje bude u potpunosti prilagođeno potrebama Vašeg poslovanja. EDOPS polazi od činjenice da je svaka Advokatska kancelarija jedinstvena i da ima svoje specifične potrebe koje treba zadovoljiti.

"Mi to možemo,
mi to hoćemo,
mi to uspešno činimo."

Kontakt

+381 34 304 403
+381 34 304 404

Email adresa i sajt

Gde se nalazimo

Zorana Đinđića 3/2
Kragujevac 34000, Srbija
Image